Higijena

Higijena hotela Intermezzo

 

Hrvatska je, zahvaljujući poduzetim mjerama, u borbi s korona virusom imala izrazito dobre rezultate (vrlo mali broj oboljelih).

Stoga je hotel Intermezzo u protokol održavanja higijene uključio zadnje preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kojima će svojim gostima jamčiti siguran boravak dok će trajati posebne mjere uslijed pandemije COVID-19. Također, kao savjetodavni članovi tima ovog hotela, uz inženjere sigurnosti, od sada su uključeni i zdravstveni stručnjaci koji daju naputke voditelju hotelskih operacija, hotelskom domaćinstvu i kuhinji.

Ovaj mali boutique hotel je i ranije, od prvog dana svog djelovanja, održavao higijenu na najvišoj razini i za čistoću hotela imao je na svim portalima ocjenu 10 od 10 (ili 5 od 5) mogućih ocjena.

Sada hotel Intermezzo dodatno podiže standard koji se ne odnosi samo na razinu čistoće i održavanja hotela, već i na nova pravila ponašanja zaposlenika usmjerena na zdravlje i sigurnost gostiju.

Osoblje za čišćenje i dezinfekciju svih površina u hotelu koristi sredstva najviše razine sigurnosti za zdravlje gostiju. Osim tradicionalnog načina dezinficiranja, u postupak održavanja higijene uveden je generator ozona kojim dezinficiranje dopire do svih površina. Cilj je da se njime brzo i efikasno dezinficiraju i pripreme hotelske sobe, kuhinja, lobby, toaleti i druge javne površine.

Dodatno, u svakoj će se sobi nalaziti dezinfekcijsko sredstvo za osobnu uporabu gosta, kao i punktovi za dezinfekciju ruku na više različitih mjesta u hotelu.

Također gosti će moći obavljati telefonima, bez osobnog kontakta sa zaposlenicima, narudžbu room-service-a, transfera, izleta i druge posebne narudžbe.

 

Vlasnik hotela Intermezzo:

 Marino Buljanović