Informacije o obradi osobnih podataka

  1. UVOD

Voditelj obrade osobnih podataka je Hotel Intermezzo.; predstavnik voditelja obrade podataka je Marino Buljanović.

Hotel Intermezzo priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.intermezzo-pag.com prikupi.

Hotel Intermezzo prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.intermezzo-pag.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

  1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Hotel Intermezzu, bilo slanjem upita ili on-line rezervacijom (prilikom slanja upita ili on-line rezervacije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail, datum rođenja) ili korištenjem stranice www.intermezzo-pag.com.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u papirnatom i u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Hotel Intermezzo će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

  1. REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, transfera ili druge usluge Hotel Intermezza bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon, e-mail adresa i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, prehrane, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja.

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

Napominjemo da je slanje upita na www.intermezzo-pag.com dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina.

 

  1. KOLAČIĆI

Hotel Intermezzo ne zadržava pravo korištenja kolačića na www.intermezzo-pag.com.

 

  1. POVEZNICE

www.intermezzo-pag.com sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, turističke agencije, prijevoznike, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Hotel Intermezzo ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

  1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Hotel Intermezza. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@hotel-intermezzo.com.

 

  1. SIGURNOST

Hotel Intermezzo poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Hotel Intermezzu ustupljeni prilikom slanja upita ili on-line rezervacije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno. Svi podaci koji su Hotel Intermezzu ustupljeni prilikom slanja upita ili on-line rezervacije na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Hotel Intermezza odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@hotel-intermezzo.com.

 

  1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Hotel Intermezzo

Buljanović, ugostiteljsko-turistički obrt,

Vukovarska 4, 23 250 Pag

tel: +385 23 629 215,  fax: +385 23 629 215

info@hotel-intermezzo.com

www.intermezzo-pag.com

Prva verzija dokumenta, 20.05.2018 .